Каквото посееш, това ще пожънеш

BoikoBorissov

Българският премиер направи изключително разумен коментар за случващото се във Франция, Сирия, Ирак и военните конфликти, на които сме свидетели ежедневно.

Светът е във война и никой не е застрахован. Вече не е достатъчно да изразиш съжаление и съпричастност към жертвите и да не правиш нищо това да не продължава.

България е малка държава по територия и по население, но се намира на важно стратегическо място, което я прави много значима. Това означава, че управлението на страната трябва да е адекватно във всеки един момент и да може да реагира бързо и без тромави партийно-политически процедури.

Ако приемем президентската република за форма на държавно управление, главнокомандващият на българската армия ще може светкавично да защити интересът на страната, без решенията му да се обсъждат в парламента, където решенията се вземат не от професионалисти, а от случайно попаднали политически представители.

В това отношение имаме огромен късмет, че премиерът Бойко Борисов е изключително подготвен в областта на националната сигурност и заслугите му нееднократно са били признавани от всички партньорски служби.

Борисов се е доказал във времето като политик от най-висок ранг и би бил подходящият президент за България.

This entry was posted in Коментари. Bookmark the permalink.

Comments are closed.