Бушон

sms-message-text-270x167

Добре е да имаш предпазен бушон, но ако той е дефектен късото съединение е неизбежно.
Точно това се случи със злополучния SMS, който премиера получи от заседанието на ВСС и последвалата от негова страна реакция и влизане в безподобен обяснителен режим.
Влезлият в ролята на бушон съветник Янев се оказа неработещ и вече няколко дни хвърчат искри от късото съединение в държавата.
От друга страна тази случка си има и положителен ефект, който се изразява в намирането на работа за орди от журналисти, коментатори, политолози, юристи, политици и гадатели дори.
За живеещите в България събитията от негативен характер са не само лоша новина, която храни пишещите, това е храна, превърнала се в потребност на голяма част от обществото. По тази причина вече никой не се учудва, че българите сме най-нещастните хора.
Чудят се само чужденците, които се възхищават на нашите природни дадености, на многовековните ни културни паметници и изкуство, на богатата ни история.
А отговорът е прост. Щастливите кокошки, които са отглеждани на свобода и са хранени с естествена храна снасят полезни яйца. Хората, които се хранят с нещастие са нещастни и по същия начин се възпроизвеждат.

 

This entry was posted in Коментари. Bookmark the permalink.

Comments are closed.